Numismatische Kring Utrecht

 

(Verzamelbeurzen) agenda

Hieronder treft u de beurzen aan welk vanuit de provincie Utrecht goed aan te rijden zijn om te bezoeken. Daarnaast evenementen die interessant kunnen zijn door numismatische onderwerpen.23 september 2023 Muntmanifestatie

Meidoornkade 24

3992 AE  HOUTEN

Zaal open van 09:30 uur tot 16:00 uur. Kaarten zijn aan de zaal te koop, maar goedkoper indien u die van te voren online aanschaft. 


Op zaterdag 23 september 2023 zal de Muntmanifestatie weer plaatsvinden in Houten. Kaartverkoop zal vooraf en online gebeuren en informatie hierover wordt hier later geplaatst en op facebookpagina wb verzamelbeurzen. Restkaarten wordt aan de zaal verkocht, voor wie de aanschaf online niet mogelijk of niet gelukt is. Het entreebewijs geeft ook toegang tot de postzegel- en kaartenbeurs in de naastgelegen zaal = 1 kaartje voor 2 beurzen!
Wat de deelnemers betreft, reserveert de organisatie niet alleen ruimte voor beroepshandelaren en bedrijven maar nadrukkelijk ook voor “gewone” verzamelaars. Daarnaast behoren diverse numismatische verenigingen (kringen) uit binnen- en buitenland tot de vaste deelnemers.  NB in de naastgelegen zaal wordt gelijktijdig een grote Ansichtkaarten-, Poststukken- en Postzegelbeurs georganiseerd. Bezoekers van de Muntmanifestatie hebben gratis toegang tot deze andere beurs.
Beurslocatie Expo Houten (Meidoornkade 24, 3992 AE) bevindt zich pal aan de A27 (Afrit 29) en beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid. Overigens bedraagt de reistijd met eigen vervoer tussen Houten en België (Antwerpen) slechts 1 uur.


Meer informatie


Nacht van de Utrechtse geschiedenis

Het Academiegebouw vormt het centrale punt van de Nacht van de Utrechtse Geschiedenis. Neem hier een historisch lekker drankje, volg een flitslezing en mis vooral de Grote Archeologieshow en de Uterechse Kwis niet! Voor het Academiegebouw starten alle ontdekkingstours met de gidsen van het Gilde Utrecht. In de Maskeradezaal en/of Belle van Zuijlen zaal worde flitslezingen gehouden, waaronder een flitspresentatie door ons lid Anton Cruysheer over de Romeinse schatvondst van het Domplein.

Meer informatie


E-mailen
Bellen